eläinhoitola Livia

Eläinhoitola


Paimion toimipaikassa sijaitseva eläinhoitola ottaa täysihoitoon koiria ja kissoja.

Varaukset/tiedustelut ensisijaisesti: hoitola (päivystäjät), puh. 050 554 3376  tai elainhoitola@livia.fi (sähköpostia luetaan vain arkisin)

Lisätietoja hoitolasta: opettaja Leena Eklöf, puh. 050 523 3807 (arkisin klo 8-16, muina aikoina jätäthän viestin vastaajaan)

Toiminta:
Eläinhoitolan toiminnasta vastaa opettaja Leena Eklöf. Hänen apunaan ovat oppilaitoksen eläinalan opiskelijat.  Perustutkinnossa tai  eläintenhoidon ammattitutkinto koulutuksessa olevat opiskelijat ovat päivystysvuoroissa. Tänä aikana he hoitavat eläinten käytännön hoidot seitsemänä päivänä viikossa. Päivystysvuorossa on töissä aina 2-4 opiskelijaa, joten hoito on varmasti yksilöllistä! Lisäksi eläimiä hoidetaan ja käsitellään pienryhmissä käytännön tunneilla, joissa harjoitellaan mm. kynsien leikkuuta, turkin pesua ja hoitoa.Iltaisin ja viikonloppuisin on aina yksi opettaja "takapäivystäjä", joka viime kädessä vastaa eläinten hoidosta ja oppilaiden ohjauksesta.

Sijainti:
Hoitola sijaitsee rauhallisella maaseudulla noin 10 km Paimion keskusta os. Taatilantie 110, Paimio. Ympäristössä on laajat metsäalueet, joissa riittää lenkkipolkuja koirille. 

Tilat:
Hoitolaksi rakennetut tilat käsittävät 7 koirien ja 4 kissojen sisähäkkiä. Koirien käytössä on ulkotarhoja sekä yksi suurempi juoksutarha. Hoitolan toisessa päädyssä sijaitsee oppilaitoksen pieneläinklinikka.

Ruokinta:
Lemmikillä voi olla hoitojaksolla "omat eväät" tai lisämaksusta hoitolan kuivamuona. Eläimet ruokitaan omistajan ohjeiden mukaisesti.

Ulkoilu/lenkitys:
Opiskelijat lenkittävät koirat neljästi päivässä, joista vähintään yksi pidempi lenkki. Lisäksi koirien on mahdollista olla ulkotarhoissa. Kissoja voidaan halutessa ulkoiluttaa valjaissa.

Rokotukset:
Hoitoon tuodut eläimet on oltava rokottettu Suomen Kennelliiton tai Suomen Kissaliiton sääntöjen mukaan. Rokotustodistus on esitettävä hoitoon tultaessa.

Hoitosopimus:
Kaikista hoitoon tuoduista eläimistä tehdään kirjallinen hoitosopimus, johon kirjataan oleelliset asiat lemmikistä ja omistajasta.

HINNASTO

HOITOSOPIMUS