Yhteishaku


Yhteishaku on tarkoitettu peruskoulun tai lukion suorittaneille, ammatillista perustutkintoa vailla oleville hakijoille. Yhteishaku on keväisin. Lisätietoja yhteishausta Opintopolusta.

Yhteishaku 2021

  • Täytä hakemus osoitteessa opintopolku.fi

  • Hakuaika on  23.2.–7.4.2021

  • Hakuaika päättyy 7.4.2021 klo 15.00

  • Saat tiedon yhteishaun tuloksista aikaisintaan 17.6.2021. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat tulokset myös sähköpostiisi.
  • Ota vastaan opiskelupaikkasi viimeistään 1.7.2021.

Voit hakea meille ammattiopisto Liviaan yhteishaussa seuraaviin tutkintoihin:

Tutustu myös:

Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, et voi hakea yhteishaussa ammatillisiin perustutkintoihin. Voit kuitenkin hakea Livian jatkuvan haun kautta haluamaasi ammatilliseen koulutukseen (ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot).  Haku tapahtuu Livian kotisivujen koulutusesittelyissä olevien hakulinkkien kautta tai täyttämällä avoimen koulutushakulomakkeen. 

Jatkuva haku tarkoittaa, että oppilaitokset voivat ottaa uusia opiskelijoita ympäri vuoden ja määritellä omat koulutuskohtaiset hakuajat. Lisäksi oppilaitokset päättävät hakumenettelyistä ja valintaperusteista. Jos et esimerkiksi tullut valituksi yhteishaussa, voit hakea suoraan oppilaitokseen jatkuvassa haussa.

Ammatillisen tutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Tarvittaessa ota yhteyttä Ammattiopisto Livian opinto-ohjaajiin.